Om oss

Smålands Tak ingår i Siplast rikstäckande nät av takentreprenörer och uppfyller därmed också grundkraven på professionella takmontörer och takmaterial som håller absolut högsta klass.

Fri takbesiktning

Slå oss en signal så kommer vi och synar ditt tak i detalj, kostnadsfritt!

Trygghetspaket

Serviceavtal med årlig besiktning. Vi rensar upp och kontrollerar att taket fungerar.

Garantier

Som kund till oss får du en 15 års garantiförsäkring på ditt nya tätskikt.

Det ska vara enkelt och tryggt att anlita en takentreprenör.

Dokumenterad egenkontroll

Som representant för Siplast produkter följer vi strikt en kvalitetsplan vid varje enskilt objekt. Egenkontrollen dokumenteras i varje steg, vilket ger fastighetsägare och hyresgäster en trygghet som inte många kan erbjuda. Läs mer på www.siplast.com

 

Tumma aldrig på garantierna

Som kund till oss får du en 15 års garantiförsäkring på ditt nya tätskikt. Du får dessutom automatiskt ett års fritt underhåll. Vi tar på oss ansvaret att utan kostnad återkomma med besiktning och granska tätskiktet i sömmarna och rensa upp takbrunnar och rännor under första året. Allt för att ge dig ökad trygghet.

 

Vi tar ansvaret, även i framtiden

Bestämmer du dig för ett tätskiktsystem från Siplast får du också ett erbjudande som är svårt att tacka nej till. Du får ett trygghetspaket med serviceavtal där det ingår årlig besiktning där vi rensar upp och kontrollerar att taket fungerar. Till detta kan du även få ett utvidgat underhåll där vi bland annat utför vissa reparationsåtgärder. Ett starkt argument för dig som fastighetsägare eller förvaltare som inte har tid eller kunskap att utföra de nödvändiga tätskiktskontrollerna.

Fri takbesiktning för alla!

Hur ofta går du upp för att kontrollera takets kondition? Ibland? En gång om året? Aldrig? Glöm det dåliga samvetet och låt en fackman besikta taket istället! Har du äldre tätskikt, vilket som helst – slå oss en signal så kommer vi och synar ditt tak i detalj, kostnadsfritt!

Ärligt och uppriktigt ger vi dig råd om ifall du behöver ett nytt tätskikt eller om det behövs repareras. Men det är inte alls säkert att du måste göra något de närmsta åren. Erbjudandet gäller villor, flerfamiljshus, kommersiella och offentliga fastigheter med låglutande tak.

 

Genom vårt samarbete med Siplast kan vi ta hela ansvaret

Det måste vara enkelt och tryggt att anlita en takentreprenör. Vi har i alla år samarbetat med Siplast, marknadens ledande leverantör av tätskiktssystem och produkter för tak. Vi ingår också i Siplast rikstäckande nät av takentreprenörer och uppfyller därmed också grundkraven på professionella takmontörer och takmaterial som håller absolut högsta klass.

Smålands Tak AB som har sitt huvudkontor i Mönsterås med filial i Kalmar, har idag fem välutbildade och organiserade takmontörer som står till ditt förfogande. Tillsammans erbjuder vi dig kompetens och styrka som är unik i takbranschen.

Kontakta oss

2 + 7 =

Kontaktuppgifter

Ägare: Joacim Samuelsson