Våra tjänster

Taket är den mest utsatta ytan på ett hus och ett bristande tätskikt kan ställa till med omfattande och kostsamma skador, som säkert de flesta vet. Därför finns det ingen övre gräns för hur säker man måste vara på att taket håller tätt. Siplast långa erfarenhet har gett oss svar på vilka krav som måste ställas för att uppnå ett tätskikt som håller tätt under många år. När du väljer oss som din leverantör får du en säkerhet i form av både ”hängslen och livrem” en trygghet som du alltid ska kräva av en takentreprenör.

Satsa på rätt takteam

Ditt tak är den mest utsatta ytan på ditt hus.

Komplett entreprenad

Vi utför kompletta takentreprenader.

Spara Energi

Har du dyra uppvärmningskostnader kan det vara en god idé att tilläggsisolera taket.

Det bästa för ditt tak!

Satsa på rätt takteam!

Ditt tak är den mest utsatta ytan på ditt hus. Smålands Tak ingår i Siplast rikstäckande nät av takentreprenörer och uppfyller därmed också grundkraven på professionella takmontörer och takmaterial som håller absolut högsta klass. Som vår kund får du en 15 års garantiförsäkring på ditt nya tätskikt från Siplast. Du får dessutom automatiskt ett års fritt underhåll av det nya taket.

Vi tar på oss ansvaret att utan kostnad återkomma för att besiktiga ditt tak och granska tätskiktet i sömmarna samt rensa upp takbrunnar och rännor under första året. Allt för att ge dig ökad trygghet.

 

Komplett entreprenad, tätskiktssystem för alla tak och Gröna tak

Vi utför kompletta takentreprenader – såväl nyproduktion som omtäckningar av tak till allt ifrån små garage till stora industribyggnader. Vår verksamhet omfattar såväl takläggning som takrenovering och besiktning av ditt tak.

Vi kan erbjuda tätskiktssystem för både låglutande och branta tak, parkeringsdäck, terrasser samt så kallade Gröna tak. Gröna tak – tak med växtlighet av exempelvis gräs eller mossa – är inte bara vackra utan också ett extra miljövänligt alternativ.

Tilläggsisolering sparar energi

Har du dyra uppvärmningskostnader kan det vara en god idé att tilläggsisolera taket. Om du inte vet om ditt tak behöver en tilläggsisolering kan vi göra en energiberäkning på om just det är den bästa lösningen.

Vi utför totalentreprenader med alla ingående arbeten för ett komplett och fungerande tak, till exempel plåt- och träarbeten. Du kan även vända er till oss för fri rådgivning och konsultation ang. takisolering. Vi är experter på att hitta den optimala lösningen – både när det gäller ekonomi och livslängd – för just din fastighets tak.

 

Siplast

I mer än 35 år har Siplast varit ledande inom utveckling och tillverkning av världens mest avancerade tak- och tätskiktssystem. Som medlem i Icopalgruppen, en av världens största kommersiella taktillverkare, har Siplast en nyskapande historia.

Kontakta oss

4 + 2 =

Kontaktuppgifter

Ägare: Joacim Samuelsson